DA: Corporation Yard

The Corporation Yard Renovation project reconfigures existing space within the building and fenced yard. Plant, Grounds and Custodial services will occupy the building and site when completed.  The building will provide shop warehouse and office space. Changes to the yard include eliminating a seldom used loading dock, adding drainage and circulation improvements with designated locations for recycling bins, equipment storage and electric cart parking. Canopy solar panels and sky lights are included to reduce energy consumption. Cart charging stations and parking will be located under the photovoltaic canopies.

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Comments are closed.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!